About

Designing for Web (& Print)

Ook verder te vinden:
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Spotify

Ervaren en gepassioneerde visual interaction designer met de focus op user experience-, user interface-, ethical en persuasion design. Ik ben erg leergierig en wil altijd een beetje beter worden. Het liefst doe ik dat samen met andere hardwerkende, inspirerende, gedreven en gezellige professionals. Behalve mijn focus op online design heb ik ook ervaring in offline design. Verder houd ik alle nieuwe ontwikkelingen bij (wat natuurlijk ook gewoon super interessant is). En dat deel ik graag met mijn omgeving. Gedrag interesseert mij enorm en dat kan ik gelukkig ook goed gebruiken in mijn werk. Ook bezoek ik graag events en congressen, luister ik veel podcasts en lees ik veel over mijn vakgebied en laat ik mij graag door alles en iedereen inspireren.

Even koffie drinken?

mailen maar